Joanknecht is voor het tweede jaar op rij Great Place To Work Certified!

Joanknecht is voor het tweede jaar op rij Great Place To Work Certified!

30 maart 2022

In maart jl. heeft Joanknecht voor de tweede keer deelgenomen aan het medewerkersonderzoek van Great Place To Work. Dit doen we om inzicht te krijgen in de mening van onze mensen ten aanzien van onze organisatiecultuur. Vol trots delen we met u dat we voor het tweede jaar op rij het predicaat ‘Great Place To Work Certified’ mogen dragen.

Door middel van een meerjarig onderzoek van Great Place To Work meten we de perceptie van medewerkers op een aantal thema’s en hoe deze perceptie zich in de loop der tijd ontwikkelt. We vinden dit van belang omdat onze cultuur en de omgang met elkaar de basis vormen voor een duurzame en toekomstbestendige samenwerking, want samen maken we toekomst!

 

Great Place To Work Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de resultaten van het medewerkersonderzoek wordt gekeken of er is voldaan aan de criteria voor goed werkgeverschap. Alleen organisaties die de vereiste score behalen mogen direct de titel Great Place To Work Certified dragen.

 

Wat is een Great Place To Work?

Binnen een Great Place To Work:

  • is de communicatie transparant;
  • voelen alle medewerkers zich gewaardeerd;
  • worden beslissingen niet enkel top-down genomen;
  • verloopt de samenwerking tussen collega’s soepel;
  • krijgen mensen energie van hun werk;
  • én worden doelen behaald.

 

Wij zijn een Great Place To Work!

Maar liefst 99 van de 113 genodigden namen deel aan het onderzoek, een respons van ruim 88%! Dankzij de betrouwbare en goede resultaten op de verschillende onderdelen mogen we komend jaar de titel ‘Great Place To Work’ uitdragen. Samen met onze mensen hebben we het mogelijk gemaakt om een werkomgeving te creëren waar vertrouwen, trots en plezier een belangrijke rol spelen.

 

“Joanknecht is een Great Place To Work omdat ik de kans krijg mezelf te ontwikkelen op mijn talenten en de dingen mag doen waar ik goed ben. Daarnaast is de sfeer binnen het team super gezellig! We zetten graag een stapje extra voor elkaar.” ~ Celine van der Veer, Tekenend accountant assurance

 

Werken bij Joanknecht?

Benieuwd hoe het is om te werken binnen een Great Place To Work? Leer onze collega’s kennen of bekijk onze vacatures. Contact opnemen met ons mag ook!

Afke Versteeg | +31 (0)40 240 9435 | aversteeg@joanknecht.nl

Marlies Vervoordeldonk | +31 (0)40 240 9493 | mvervoordeldonk@joanknecht.nl

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday