Summercourse

Jaarlijks organiseert Joanknecht een summercourse. Voor toekomstige accountants, bedrijfseconomen, bedrijfskundigen, fiscalisten en IT talenten is dit een unieke kans om Joanknecht écht te leren kennen.

Een dag vol activiteiten: van kennismaking en teambuilding tot klantcasus. En natuurlijk met een gezellig diner en afterparty in Eindhoven centrum. Je spreekt een groot aantal van onze collega’s, werkt aan diverse opdrachten voor onze klanten en leert op een informele manier Joanknecht als organisatie kennen. Een leerzaam, actief en vooral gezellig programma wat je niet mag missen!

Joanknecht summercourse

Deze summercourse is speciaal ontwikkeld voor hbo en wo-studenten. Studierichting? Dit kan van alles zijn: bedrijfseconomie, bedrijfskunde, accountancy, finance, information management, business & ICT, fiscale economie en fiscaal recht.

 

Het programma bevat onder andere:

  • Activiteiten waarin kennismaking, teamwork en teambuilding centraal staan
  • Kijkje in de keuken van Joanknecht en kennismaking met veel van onze mensen
  • Klantcasus waarbij je de klant van advies voorziet
  • Gezellige lunch, diner en afterparty in het bruisende centrum van Eindhoven

Impressie summercourse

Benieuwd naar onze summercourse? De aftermovie van de laatste editie vind je hieronder. Ook de foto’s die je op deze pagina ziet zijn van de laatste editie.

Maak kennis met onze organisatie via de Joanknecht summercourse

In 2023 vindt de summercourse plaats, net na de tentamens en net voor de zomervakantie. Ideale start van de zomer, toch? Vragen? Neem gerust contact op met Lonneke van Loon (lvloon@joanknecht.nl | 040 240 9463).

Ervaringen eerdere deelnemers summercourse

Ischara Curvers heeft in 2019 deelgenomen aan onze summercourse. Sinds september 2019 is ze werkzaam bij Joanknecht, eerst als werkstudent en daarna als junior medewerker in ons marketing-communicatie team. Hoe heeft Ischara de summercourse ervaren?

Anne Ramaekers, deelnemer summercourse 2019 en sinds september 2019 werkzaam bij Joanknecht als assistent assurance, vertelt over haar deelname:

Meer informatie

Heb je vragen? Neem gerust contact op met Lonneke van Loon, hr-adviseur en organisator van de Joanknecht summercourse.

“De summercourse is voor studenten een manier om ons beter te leren kennen, en andersom. Dat dit kan leiden tot een toegangsticket voor een carrière binnen Joanknecht bewijzen Ischara en Anne. Daarnaast is het gewoon echt heel gezellig, en ook leerzaam, om erbij te zijn.”

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday