Voor studenten

Bij ons zijn studenten altijd welkom. We maken bij Joanknecht graag tijd voor opleiding en ontwikkeling van studenten. Want jij leert niet alleen van ons; wij leren ook van jou. Daarom vinden we het belangrijk om open te staan voor studenten met diverse achtergronden. We geloven in jouw talent, ook wanneer jij nog aan het ontdekken bent wat jouw beste kwaliteiten zijn. Dat kan in een stage of bijbaan als werkstudent. Na afronding van je stage of werkstudentschap gaan we bij wederzijds enthousiasme het gesprek met je aan over jouw toekomst bij Joanknecht.

Maak kennis met Joanknecht door deelname aan onze summercourse op donderdag 7 juli 2022.

De mogelijkheden voor jou

Een stage

We werken nauw samen met verschillende onderwijsinstellingen en zijn een erkend leerbedrijf. We laten je graag zien hoe het eraan toegaat binnen een financiële adviesorganisatie of begeleiden je met je afstudeer- of scriptieonderzoek. Het is altijd een stage-op-maat waarbij je – als je dat wilt – ook de mogelijkheid krijgt om (gedeeltelijk) mee te werken als werkstudent. Hoe jij je stage ook invult, je bent direct onderdeel van ons team.

Een werkstudentschap

Wil jij op een slimme manier jouw studie combineren met een bijbaan die aansluit op de praktijk? We helpen je graag verder in jouw ontwikkeling en laten je alle ins en outs van een financiële adviesorganisatie zien. Daarbij krijg je al ons vertrouwen en geven we je snel veel eigen verantwoordelijkheid. Op deze manier kom jij het best tot je recht en halen we samen het beste uit je werkstudentschap.

Maak kennis met onze organisatie via de Joanknecht summercourse

We leren jou graag kennen, maar jij ons natuurlijk ook. Iedere zomer organiseren wij daarom ons eigen event: de Joanknecht summercourse. In 2022 vindt de summercourse plaats op donderdag 7 juli. We verzorgen een compleet event voor – hopelijk onze toekomstige – studenten en startende professionals. Tijdens de summercourse maak je op een informele manier kennis met onze organisatie en onze mensen. Sportieve activiteiten, inhoudelijke klantcasussen, gezellige lunches en diners en natuurlijk een feestelijke stapavond in het bruisende Eindhoven. Lees meer en meld je aan!

Sollicitatietips

Als student sta je nog maar net aan het begin van je professionele carrière. Bij Joanknecht begrijpen we dat, fouten maken mag! Alleen zo kun je leren. We begrijpen ook dat je het best voor de dag wilt komen, daar helpen we je graag bij. Daarom hebben we een aantal praktische sollicitatietips voor jou op een rijtje gezet.

 

  1. Dit is hét moment waarop je de eerste indruk maakt, pak dat moment!
  2. Vertel eens wat over jezelf… we willen graag weten wie de persoon achter jouw CV is!
  3. Bereid je voor op het gesprek: denk na over waar je naar op zoek bent in een baan en in een werkgever en waarom specifiek Joanknecht je interesse heeft gewekt.
  4. We zijn benieuwd naar wie jij als persoon bent. Ken je sterke én minder sterke punten, dan kunnen we samen bepalen hoe jij het beste tot je recht komt bij Joanknecht. Talentmanagement staat in onze organisatie namelijk centraal.
  5. Weet wat je wilt… of juist niet! Je staat aan het begin van je carrière, het is helemaal niet erg als je nog niet voor ogen hebt wat je precies wilt. Samen maken we jouw toekomst.
  6. Zorg dat je er representatief uitziet, maar wees wel vooral jezelf.
  7. Wees niet zenuwachtig. We starten altijd met een laagdrempelig kennismakingsgesprek en kijken uit naar jouw komst!
× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday