Rinke Pennings: medewerker accountancy en vader van zoon Mick

Rinke Pennings: medewerker accountancy en vader van zoon Mick

zomer 2020

De komst van een baby brengt heel wat veranderingen met zich mee. Er gebeurt veel moois en een gezin komt voor nieuwe uitdagingen te staan. Zes medewerkers van Joanknecht vertellen over hun ervaringen met het ouderschap en hoe zij dit combineren met hun werk. Deze keer vertelt Rinke Pennings: medewerker accountancy en vader van zoon Mick.

Wat vind je het leukste nu je vader bent? Het allerleukste aan het ouderschap vind ik dat ik dit samen met mijn vriendin Ilse doe. De komst van Mick heeft ons nog dichter bij elkaar gebracht. Ik heb voor de geboorte met best veel mensen gesproken over het ouderschap. Veel vaders zeggen dat het eerste jaar niet zo leuk is, maar daar ben ik het helemaal niet mee eens. Ik vind het zó leuk. Elke dag leert hij weer wat nieuws. Mick is een superlief mannetje, hij vindt het allemaal prachtig.

 

Hoe ondersteunt Joanknecht jou als het gaat om je werk en je gezin combineren? Ik zou op bepaalde momenten thuis kunnen werken, maar ik kies ervoor om dat niet te doen. Op kantoor ben ik productiever. Dat ik nu fulltime werk en studeer is soms wel vervelend voor mijn vriendin. Zij heeft ook haar ambities en ik wil graag dat zij die ook kan waarmaken. Dat gun ik haar, net als dat zij mij steunt in wat ik doe.

 

 

Dit artikel verscheen in het magazine ‘samen maken we toekomst’, editie zomer 2020, gedrukt in juni 2020. Twee keer per jaar brengt Joanknecht dit magazine uit voor haar relaties. Magazine ontvangen? Laat het ons weten: Tel. +31 40 844 70 00 of via info@joanknecht.nl. Wil je reageren, heb je een vraag of feedback voor ons? Neem dan gerust contact op met Marlies Vervoordeldonk, hr- en communicatiemedewerker bij Joanknecht via tel. +31 40 240 9493 of via mvervoordeldonk@joanknecht.nl.

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday