Welkom bij Joanknecht!

Welkom bij Joanknecht!

zomer 2021

Samenwerken, transparantie, persoonlijk contact en kwaliteit. Dat is waar Joanknecht voor staat. En dat komt allemaal terug in het prachtige nieuwe pand. Er is door veel partijen hard gewerkt om het te laten worden wat het nu is: een moderne werk- en ontmoetingsplek met een transparante en open structuur, waar een prettige en gezellige sfeer heerst.

 

“Persoonlijk contact is belangrijk voor een welkom gevoel” ~ Miriam

Een warm welkom, zo voelt het als je het nieuwe pand van Joanknecht binnenstapt. Niet in de laatste plaats door het gastvrije onthaal van Miriam van der Putten en Ingrid van de Pol. Zij vormen samen het gezicht van de receptie. “Het is belangrijk dat onze klanten zich hier welkom voelen,” vertelt Ingrid. “We werken hier allebei al lang en kennen de meeste klanten.” Miriam vult aan: “We bereiden ons goed voor, we kijken ’s ochtends in de agenda wie er die dag komen, zodat we hen bij binnenkomst persoonlijk kunnen aanspreken en al weten met wie ze een afspraak hebben. Bezoekers reageren vaak blij verrast. Ze kunnen even gaan zitten in een van de mooie zitjes of in de businesslounge, waar vaak meerdere collega’s aan het werk zijn. Daar krijgen ze een lekker kopje koffie of thee. Het persoonlijke contact is belangrijk voor een welkom gevoel.”

 

Het pand is een verlengstuk geworden van waar Joanknecht inhoudelijk voor staat. Goede kwaliteit leveren en een goede samenwerking. Niet alleen tussen collega’s, maar ook met klanten. De nieuwe werkomgeving is doortrokken van de transparante werkwijze van Joanknecht. Veel open ruimtes en overlegkamers met glazen wanden. Het creëren van een aangename ontmoetingsplek voor medewerkers en klanten is goed gelukt. Er zijn tal van prettige werk- en overlegplekken. Klanten kunnen mee lunchen en na een afspraak kan men gerust nog wat blijven werken. Met de eigen klanten in het pand afspreken, behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Miriam: “We zijn heel blij met onze nieuwe werkplek. Ik vind het veel leuker dan het vorige pand. Het is ook heel prettig ingericht, we hebben alles bij de hand. Zo kunnen we heel gemakkelijk gastvrij zijn. We zijn veel meer onderdeel van het bedrijf geworden. In het oude pand zaten we vrij alleen beneden. Mensen kwamen voorbij als ze naar boven of naar buiten gingen. Dat is nu heel anders omdat collega’s hier beneden zitten of vaker langs lopen. Er is veel meer interactie. Mensen zijn blij met hun nieuwe werkomgeving en dan leg je sneller contact. Onze rol is echt veranderd en het is veel drukker geworden. Het is echt leuk, de tijd vliegt voorbij.”

 

Kom gerust een kijkje nemen! De koffie staat klaar.

 

 

Dit artikel verscheen in het magazine ‘samen maken we toekomst’, editie zomer 2021, gedrukt in mei 2021. Twee keer per jaar brengt Joanknecht dit magazine uit voor haar relaties. Magazine ontvangen? Laat het ons weten: Tel. +31 40 844 70 00 of via info@joanknecht.nl. Wil je reageren, heb je een vraag of feedback voor ons? Neem dan gerust contact op met Marlies Vervoordeldonk, hr- en communicatiemedewerker bij Joanknecht via tel. +31 40 240 9493 of via mvervoordeldonk@joanknecht.nl.

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday